Tietoa blogista

Taina MäntyläKuka kasv@ttaa ketä – Ajatuksia ja ideoita jokapäiväisestä kuluttamisesta! on Kilpailu- ja Kuluttajaviraston (KKV) kuluttajakasvatuksesta ja osaamisesta vastaavan Taina Mäntylän hallinnoima blogi, jonka tarkoituksena on yhteisöllisesti tuoda esille ajankohtaisia aihepiirejä kuluttajarintamalta. Blogin aihesisällöt juontavat juurensa arkielämän kuluttajaongelmista ja kulutusilmiöistä. Blogissa julkaistaan myös muiden kuluttaja- ja kasvatusalan asiantuntijoiden kirjoituksia.

Taina Mäntylä toimii KKV:ssa kuluttajakasvatuksen asiantuntijana. Taustaltaan Taina on kuluttaja, kotitalousopettaja ja lastentarhaopettaja, joka on opettanut ja kasvattanut työhistoriansa aikana melkein kaiken ikäisiä.

Yksittäinen ostos ei tee kuluttamisesta hyvää tai huonoa eikä pelkkä tieto tee taitavaksi kuluttajaksi. Tässä blogissa ihmetellään markkinoita sekä kuluttajana kasvun ja kehityksen koukeroita. Blogista voi lisäksi saada ideoita siihen, kuinka toteuttaa kuluttajakasvatusta käytännössä. Tervetuloa mukaan!

Lähetä palautetta blogista:

Henkilötietojen käsittely: Jos ilmoitat lomakkeella nimesi ja sähköpostiosoitteesei, henkilötietosi tallentuvat Kilpailu- ja kuluttajaviraston tietojärjestelmään. Tutustu tietosuokäytäntöihimme.